אפשר לעיין בזיכרונות שמורים ולהסיר אותם משימוש פעיל. זיכרון יכול להיות חסר, מיושן או שגוי; אין הבטחה לזכירה מלאה או לשיפור אוטומטי בדיוק. בתחילת השיחה הבאה בדקו פרטים חשובים והסבירו אותם שוב במידת הצורך.
הסרה משימוש פעיל אינה מחיקה מיידית של כל רישומי השירות או הגיבויים. שמירת הנתונים ומחיקת החשבון כפופות למדיניות הפרטיות.